Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures
 Inkoop medewerker

Fulltime - 40 (m/v)

 

Functieomschrijving: in deze functie ben je samen met andere collega’s verantwoordelijk voor de inkoop van de gehele Vanesch Verf Groep. Een kleine greep uit de taken:

• Plaatsen van inkoopbestellingen;
• Back-order opvolging;
• Beoordelen van leveranciers en offertes;
• Begeleiden van het inkoopproces;
• Monitoren en rapporteren van voorraden;
• Maken en bewaking van de inkoopafspraken.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega met MBO+ / HBO werk- en denkniveau. Je kunt nauwkeurig werken, bent proactief en durft beslissingen te maken.

Wat bieden we? Een interessante fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren? Wij verzoeken je vriendelijk om vóór 31 januari 2019 je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Kleurmaker

Fulltime - 40 (m/v) 


Functieomschrijving
Samen met jouw collega’s zorg je voor het ontwikkelen van stalen, mengen van professionele auto- en industrielakken en adviseer je klanten. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. Je wordt intern opgeleid en volgt trainingen van leveranciers en onze trainers. Tevens volg je een on-the-job opleidingstraject waarbij je je het vak van kleurmaker eigen kunt maken.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het geen probleem om hard en nauwkeurig te werken. Je kunt nauw samenwerken in een klein team. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Wat bieden we? Een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan vóór 31 januari je motivatiebrief met CV inclusief pasfoto naar mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


 

Accountmanager Noord - Holland

Fulltime -  40 uur (m/v) 

 

Functieomschrijving: in de functie van accountmanager streef je naar een optimale dienstverlening van bestaande en potentiële relaties. Het is voor jou geen probleem om contacten te maken en te behouden. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je zal verantwoordelijk zijn voor het vertegenwoordigen en uitbreiden van het totale programma aan auto- en industriële lakken en diverse non-paint merken in het gebied Noord-Holland.

Een jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega woonachtig in de regio Noord-Holland;

Wie zoeken we?
Een jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega woonachtig in de regio Noord-Holland. Iemand zonder 9 tot 5 mentaliteit.
Enige ervaring in de autoschadeherstelmarkt en met vergelijkbare functie (is een pré). Je hebt een flexibele en collegiale instelling. Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden op MBO/HBO niveau. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Algemene kennis van computersystemen is een vereiste.

We bieden een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden.

Solliciteren? Wij verzoeken je vriendelijk om vóór 25 januari je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!
Medewerker financiële administratie

Fulltime - 40 (m/v) 

 

Vanesch Verf Groep, onderdeel van de LKQ Corporation, is een jonge en dynamische leverancier van auto- en industriële lakken met meerdere vestigingen in Nederland en België. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een:


Functieomschrijving: in deze functie ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor de financiële administratie in een SAP-omgeving van de gehele Vanesch Verf Groep. Een kleine greep uit de taken: debiteuren- en crediteurenadministratie, salarisadministratie (AFAS), verwerken bankmutaties, financiële rapportage, voorbereiding jaarafsluiting, opleveren periode cijfers, btw-aangifte en contractbewaking.


Wie zoeken we? 
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde collega die zeer nauwkeurig werken hoog in het vaandel heeft staan. Je bent proactief, bekend met SAP Business One, woonachtig in omgeving Tilburg en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Minimaal HBO-denkniveau is een vereiste. Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. 

Wat bieden we? Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij o.a. een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren? Wil je reageren op deze vacature dan verzoeken wij je vriendelijk om uiterlijk vóór 15 januari een motivatiebrief en CV met pasfoto te mailen aan mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Chauffeur omgeving Limburg

 Fulltime - 40 uur (m/v) 

 

Functieomschrijving 
In deze functie heb je korte schakels met de binnendienst en andere collega’s. Het is een leuke, afwisselende baan als chauffeur waarbij je bestellingen bij de klant bezorgt. U zult ‘s ochtends in Tilburg de bestelling ophalen, bij de klant bezorgen in Limburg waar u ook uw werkdag eindigt.

Wie zoeken we? 

Een enthousiaste en gemotiveerde collega woonachtig in omgeving Weert. Je hebt een flexibele en collegiale instelling. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van rijbewijs B en enkele jaren ervaring als chauffeur / magazijnmedewerker is een pré.

Wat bieden we? 

Een interessant fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team. Evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief samen met je CV inclusief pasfoto naar C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.

  

Logistiek medewerker

Fulltime - 40 uur (m/v)

 

Functieomschrijving
In deze functie heb je korte schakels met binnendienst en andere collega’s. Het is een leuke, afwisselende baan als chauffeur en magazijnmedewerker waarbij je de bestellingen klaar zet en ze bij de klant bezorgt. Naast deze werkzaamheden zijn er een aantal administratieve taken die vervuld worden in deze functie, zoals: inboeken van binnengekomen goederen, routeplan maken voor transport en het aanmelden van transport bij externe vervoerders.

Wie zoeken we?
Een enthousiaste en gemotiveerde collega die in de omgeving van Tilburg woont;
Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
Je bent in het bezit van rijbewijs B;
Enkele jaren ervaring als chauffeur / magazijnmedewerker is een pré;
Enige ervaring in deze administratieve taken is een pré, maar geen must;
Snel en accuraat kunnen handelen;
Stress bestendig;

Wat bieden we?

Een interessante fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team, evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een motivatiebrief samen met je CV inclusief pasfoto naar C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.

 

 Accountmanager Zuid-Holland

Fulltime - 40 (m/v) 

 

Functieomschrijving:

in de functie van accountmanager streef je naar een optimale dienstverlening van relaties. Je bent in staat relaties het hoge serviceniveau te verlenen waar Vanesch Verf om bekend staat. Het is voor jou geen probleem om contacten te maken en te behouden. Je zal verantwoordelijk zijn voor het vertegenwoordigen van het totale programma aan auto- en industriële lakken en diverse non-paint merken in het gebied Zuid-Holland.

Wie zoeken we?
- Een jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega, woonachtig in de regio Zuid-Holland;
- Iemand met ervaring in de autoschadeherstelmarkt en ervaring in een vergelijkbare functie (is een pré);
- Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
- Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden op MBO/HBO niveau;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden we? Een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden.

Solliciteren? Wij verzoeken je vriendelijk om jouw motivatiebrief met pasfoto en CV te richten aan mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.