Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures

 

Dynamisch administratief medewerker
Parttime - 20 uur (m/v)

Functieomschrijving

In deze functie ondersteun je de directiesecretaresse op diverse vlakken. Naast organisatorische taken worden ook administratieve werkzaamheden verricht. Een greep uit het takenpakket: organiseren van demo’s en trainingen, planning van technische medewerkers, voorbereiden van vergaderingen, ondersteuning van personele aangelegenheden en het verzorgen en bewaken van bruikleenovereenkomsten en andere contracten.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, servicegerichte en gemotiveerde collega die hard en nauwkeurig kan werken. Je vindt het een uitdaging om samen met de andere directiesecretaresse het kloppend hart van de organisatie te zijn. Je dient een vaste baan te ambiëren en bent daarnaast zelfstandig, stressbestendig en accuraat. Je hebt gedegen kennis van het Office pakket en goede communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je woonachtig in (de omgeving van) Tilburg.

Wat bieden we?
Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij een afwisselende functie, marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Dan verzoeken we je vriendelijk om je sollicitatiebrief en je CV met pasfoto naar Claire Smits te sturen via 
csmits@vaneschverfgroep.com Reageren op deze vacature kan t/m zaterdag 30 juni 2018.

 

Kleurmaker
Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving
Samen met jouw collega’s zorg je voor het mengen van professionele auto- en industrielakken. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. Je volgt intern een on-the-job opleidingstraject waarbij je je het vak van kleurmaker eigen kunt maken.


Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het geen probleem om hard en nauwkeurig te werken. Je kunt goed samenwerken in een klein team. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Wat bieden we?
Een interessante fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief samen met jouw CV inclusief pasfoto naar Claire Smits via 
csmits@vaneschverfgroep.com. Reageren op deze vacature kan t/m 30 juni.