Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures


 Verkoop Binnendienst
Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving: Als servicegerichte medewerker verkoop binnendienst zorg je voor het correct te woord staan van de klant en het opnemen en invoeren van de bestellingen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het adviseren van klanten over de producten, leveringen en reparaties. Tevens voorzie je de buitendienst van gewenste informatie, maak je offertes en beheer je diverse overige zaken.

Wie zoeken we? Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, enthousiaste en servicegerichte collega die in de omgeving van Tilburg woont. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Je moet accuraat, zelfstandig en stressbestendig kunnen werken. Je hebt een uitstekende kennis van het Office pakket.

Wat bieden we? Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden evenals een collegiaal team en eigen verantwoordelijkheden.

Solliciteren? Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan vóór 22 maart een motivatiebrief plus CV inclusief pasfoto op naar meneer O. Maas via omaas@vaneschverfgroep.com

 

Magazijn medewerker / Chauffeur

Fulltime - 40 uur (m/v)


Functieomschrijving: In deze functie heb je korte schakels met de binnendienst en andere collega’s. Het is een leuke, afwisselende baan als chauffeur waarbij je bestellingen bij de klant bezorgt. Daarnaast zijn er verschillende taken in het magazijn die je mag vervullen.

Wie zoeken we?
• Een enthousiaste en gemotiveerde collega die in de omgeving van Tilburg woont;
• Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.
• Enkele jaren ervaring als chauffeur / magazijnmedewerker is een pré;

Wat bieden we? Een interessant fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team. Evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren? Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan vóór 8 april een motivatiebrief en CV inclusief pasfoto naar mevr. C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com.


Accountmanager Noord - Holland

Fulltime -  40 uur (m/v) 

Functieomschrijving: in de functie van accountmanager streef je naar een optimale dienstverlening van bestaande en potentiële relaties. Het is voor jou geen probleem om contacten te maken en te behouden. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je zal verantwoordelijk zijn voor het vertegenwoordigen en uitbreiden van het totale programma aan auto- en industriële lakken en diverse non-paint merken in het gebied Noord-Holland.

Wie zoeken we? Een jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega woonachtig in de regio Noord-Holland. Iemand zonder 9 tot 5 mentaliteit. Enige ervaring in de autoschadeherstelmarkt en met vergelijkbare functie (is een pré). Je hebt een flexibele en collegiale instelling. Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden op MBO/HBO niveau. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Algemene kennis van computersystemen is een vereiste.

We bieden een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden.

Solliciteren? Wij verzoeken je vriendelijk om vóór 25 januari je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!