Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures
Kleurmaker 

Fulltime - 40 uur (m/v)


Functieomschrijving
Samen met jouw collega’s zorg je voor het ontwikkelen van stalen, mengen van professionele auto- en industrielakken en adviseer je klanten.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega. Je hebt ervaring in soortgelijke functie opgedaan, maar daarnaast is er ruimte om deze werkzaamheden te optimaliseren door ervaren leermeesters. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, werkt nauwkeurig en je kunt nauw samenwerken in een klein team. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?
Een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan vóór 5 juli je motivatiebrief met CV inclusief pasfoto naar mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com

 

 

 

  Accountmanager Midden-Nederland 

Fulltime - 40 uur (m/v)

 

Functieomschrijving: in de functie van accountmanager streef je naar een optimale dienstverlening van bestaande en potentiële relaties. Het is voor jou geen probleem om contacten te maken en te behouden. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. 

Je zal verantwoordelijk zijn voor het vertegenwoordigen en uitbreiden van het totale programma aan auto- en industriële lakken en diverse non-paint merken in het gebied Midden-Nederland.

Wie zoeken we?
• Een jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega woonachtig in de regio Midden-Nederland;
• Geen 9 tot 5 mentaliteit;
• Iemand met ervaring in de autoschadeherstelmarkt en ervaring in een vergelijkbare functie (is een pré);
• Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
• Je beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden op MBO/HBO niveau;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
• Algemene kennis van computersystemen;

Wat bieden we? Een interessante en zelfstandige baan in een collegiaal team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden.

Solliciteren? Wij verzoeken je vriendelijk om vóór 31 mei je motivatiebrief en CV met pasfoto te richten aan mevrouw C. Smits via csmits@vaneschverfgroep.com