Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Vanesch Verf hoofdsponsor Tilburg Trappers / 30 juni 2017

Wij zijn zeer verheugd te melden dat Vanesch Verf de nieuwe hoofdsponsor is van ijshockeyclub Tilburg Trappers. Voorzitter Ron van Gestel van Tilburg Trappers en Algemeen directeur Paul van Esch van Vanesch Verf ondertekenden zaterdag een overeenkomst voor twee seizoenen met de optie voor een derde seizoen.

Vanesch Verf sloot zich vorig jaar aan bij de Tilburg Trappers als business partner en dat is zo goed bevallen dat de totaalleverancier van de autoschadeherstelbranche het sponsorschap nu uitbreidt. Vanesch Verf zal het hoofdsponsorschap delen met twee andere bedrijven uit de regio, namelijk Versteijnen Logistics en Tricorp RFC.

Algemeen directeur Paul van Esch is verheugd met het hoofdsponsorschap. “Het afgelopen jaar hebben we het succesverhaal van de Tilburg Trappers van dichtbij mee mogen maken. We zijn trots dat wij als Vanesch Verf mee mogen schrijven aan het volgende hoofdstuk. Tilburg Trappers is een club waar iedereen enorm gastvrij en in een fijne ambiance onthaald wordt. Dit in combinatie met de spectaculaire ijshockeysport maakt dat wij onze zakelijke relaties hier erg graag mee naartoe nemen. We kijken uit naar een mooi seizoen met onze naam op het shirt en met hopelijk dezelfde grandioze afloop als het afgelopen jaar!”

 

Bekijk hier de persconferentie.

Overzicht