Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Vanesch Verf zoekt Medewerker Verkoop Binnendienst Fulltime – 40 uur (m/v) / 16 augustus 2016

Vanesch Verf, onderdeel van de Vanesch Verf Groep, is een jonge en dynamische leverancier van auto- en industriële lakken met meerdere vestigingen in Nederland en België. Wegens uitbreiding zijn wij voor ons hoofdkantoor Tilburg op zoek naar een:


Medewerker Verkoop Binnendienst Fulltime - 40 uur (m/v)Functieomschrijving:
Als servicegerichte medewerker verkoop binnendienst zorg je voor het correct te woord staan van de klant en het opnemen en invoeren van de bestellingen. Je bent bevoegd om klanten te adviseren en te informeren over de producten, leveringen, reparaties, etc. Tevens voorzie je de buitendienst van gewenste informatie, maak je offertes en beheer je diverse overige zaken.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, enthousiaste en servicegerichte collega die in de omgeving van Tilburg woont. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Je moet accuraat, zelfstandig en stressbestending kunnen werken. Je hebt een uitstekende kennis van het Office pakket.

Wat bieden we?
Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wij verzoeken je vriendelijk om jouw sollicitatiebrief met pasfoto en CV te richten aan mevrouw S. Bruurs via sbruurs@vaneschverf.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Overzicht