Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Vanesch Verf neemt De Maesschalck h over / 12 mei 2016

Na de recente overname van Spectrum Verf, onderdeel van AkzoNobel, waarmee de Vanesch Verf Groep de exclusiviteitsrechten van Lesonal voor Nederland en Vlaanderen heeft verworven, heeft zij per direct De Maesschalck h overgenomen. De Maesschalck is sinds 1963 Sikkens autolakken distributeur voor een groot deel van Vlaanderen. Vanuit de vestigingen Erembodegem en Sint-Niklaas zal de Vanesch Verf Groep onder de naam “De Maesschalck h” de merken Lesonal en Sikkens gaan voeren.

Paul van Esch, algemeen directeur/eigenaar van Vanesch Verf Groep:
“We zijn verheugd dat we zo een mooi bedrijf met een rijke historie als De Maesschalck hebben overgenomen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze lange-termijndoelstellingen te realiseren. We hebben nu een basis gelegd om in België verder ons marktaandeel met Lesonal en Sikkens te vergroten.”

Frans, Lieve en Jan De Maesschalck, voormalige directie De Maesschalck h nv:
“Vanesch Verf is de ideale partner voor de overname van ons familiebedrijf. Hun strategie en visie sluiten uitstekend aan bij onze waarden: kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Wij wensen hen dan ook veel succes bij het uitbouwen van hun relaties in Vlaanderen en het verderzetten van De Maesschalck h nv.”

Contactpersoon voor Vlaanderen blijft Jan De Maesschalck.

 

De Maesschalck h
Spoorweglaan 44 
9100 St.-Niklaas 
Telefoon: +32(0)3.776.39.45 
Fax +32(0)3.778.87.09 
info@demaesschalckh.be

​De Maesschalck h
IZ Zuid III, Watermolenstraat 17
9320 Aalst-Erembodegem
Telefoon +32(0)53.66.22.70
Fax +32(0)53.66.25.38
info@demaesschalckh.be
Overzicht