Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Sponsoring tournee Capoeirashow MCN / 04 november 2014

Vanesch Verf heeft de Capoeirashow MCN gesponsord. Vanesch Verf heeft medewerking verleend aan het spuiten van de auto’s waarmee de artiesten een tournee door Nederland maken.

Koning Willem I College
Het spuitwerk is gedaan door het cluster Carrosserie van de afdeling Mobiliteit en Logistiek van het Koning Willem I College in Den Bosch (klant van Vanesch Verf). Voor beide auto’s is door het cluster Carrosserie een ontwerp gemaakt in de kleuren van de Braziliaanse vlag. De benodigde materialen zijn door sponsoring van Vanesch Verf en 3M Nederland verkregen.

Capoeirashow MCN
Capoeirashow MCN bestaat uit een aantal personen van het Capoeira-opvangproject Meninos Capoeiristas do Natal (MCN) in het Braziliaanse Natal. Doel is het stimuleren, ondersteunen, uitdagen en begeleiden van kansarme kinderen van 4 tot 18 jaar uit de wijk. Het MCN-project is één van de projecten die door de Nederlandse Stichting SooS-Brasil wordt ondersteund.

De groep artiesten leren de plaatselijke kansarme jeugd de vecht- en danssport onder de knie te krijgen. Met de optredens in Europa vestigen de capoeiristas de aandacht op het project. Tevens zorgen zij voor de inkomsten om het project te kunnen bekostigen.
Overzicht