Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Graydon Award 2014 / 16 september 2014

Uitreiking Vanesch Verf: Financieel Gezond Award 2014

Op maandag 15 september jl. ontving Paul van Esch, Algemeen Directeur van Vanesch Verf, uit de handen van Bobby Schuitemaker (field Sales Manager) de “Financieel Gezond Award 2014”. Vanesch Verf heeft deze award ontvangen van Graydon. Dit wil zeggen dat Vanesch Verf tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Verantwoord zaken doen
“De status ‘ financieel gezond’ is belangrijk,” aldus Paul van Esch. “Hiermee kunnen we anticiperen op het feit dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat we aan al onze financiële verplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoorde partner zijn. Mede hierdoor kunnen wij het breedste en diepste assortiment van Paint en Non-Paint producten voeren, onze klanten voorzien van tijdige leveringen en ons servicepakket verder uitbreiden. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons samenwerken. In de huidige economie is dat tóch prettig om te weten.”

Strenge criteria
Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde en voldoen aan de strenge voorwaarden van Graydon om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen. Om in aanmerking te komen voor deze award moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er slechts een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Over Graydon

Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Belangrijke aandeelhouders van Graydon zijn de kredietverzekeringsmaatschappijen Euler Hermes, Coface en Atradius. Met deze diensten helpt Graydon andere bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactie gerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.

 

Overzicht