Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Ontwikkelingen van Maiburg en Sia Abrasives / 19 mei 2014

De autoschadebranche is continu in ontwikkeling. Eisen en wensen van het autoschadeherstelbedrijf veranderen. Maiburg en Sia Abrasives zien deze ontwikkelingen en werken dagelijks aan nieuwe oplossingen voor een efficiënter en winstgevender schadeherstelproces. Klantgericht en afgestemd op de dagelijkse praktijk. Zij helpen graag om het werk van de professional sneller en gemakkelijker te maken.

Sia Abrasives introduceert nu een verbeterde kwaliteit 1950 Siaspeed in het fijnere bereik. Dit product is m.n. interessant voor de automotive sector.

Vebeterde kwaliteit 1950 Siaspeed
De Siaspeed serie is verbeterd in het ultrafijne korrelbereik. Sia Abrasives is erin geslaagd om de prestaties van het materiaal enorm te verbeteren en verstopping sterk te verminderen.

In de komende weken zal Sia beginnen met de productie van verbeterde kwaliteit. Tot dat we de verbeterde kwaliteit van Sia ontvangen hebben zullen wij de huidige kwaliteit uitleveren. De nieuwe kwaliteit wordt daarna automatisch geleverd en is herkenbaar aan de gele sticker “NEW”. Artikelnummer, EAN-nummers en omschrijving van de nieuwe kwaliteit zullen ten opzichte van de huidige kwaliteit gelijk blijven. 

U zult versteld staan van deze vernieuwde kwaliteit!

Voordelen:

  • Sterke schuurprestaties met goede finishes
  • Minimaal verstoppen dankzij nieuw stearaat concept
  • Lange levensduur
  • Film backing zorgt voor precieze, consistente krasdieptes
  • Kan zowel nat als droog worden gebruikt

Toepassingen:

  • Aanschuren van oude en nieuwe verflagen
  • Verwijderen van sinaasappelhuid en stofinsluiting
  • Voorbewerking voor polijsten of hoogglans oppervlaktes

Sia Abrasives heeft deze kwaliteit uitgebreid getest. Onderstaand een test op levensduur van het materiaal. Er is getest met een 150mm schijf, 15 gaten, korrel 800 met een festo machine op een 24-uurs oude laklaag. De schuurtijd werd gemeten totdat cirkels zich op de ondergrond begonnen te vormen. Het resultaat is verbluffend! Tot wel 3 keer langere levensduur van het materiaal.

Bestaande kwaliteit: 1 min 20 sec.       Nieuwe kwaliteit: 3 min. 15 sec.

Overzicht