Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk

Welkom bij Vanesch Verf
Vanesch Verf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier van autolakken en industriële lakken. We leveren uitsluitend topmerken: Cromax, Standox, De Beer, BICCS, Sestriere en Perfect Line; ons huismerk.

Als partner bieden we u optimale service, voor een maximaal rendement.
Ons doel is een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Door onder meer trainingen, technische ondersteuning en advies inzake magazijnmanagement. We investeren continu in optimalisering van onze service. We maken gebruik van een uniek en slim bestelsysteem. Ook bieden we een volledig ingerichte demowagen aan.

Voor ieder lak-vraagstuk zoeken we een passende oplossing, waarbij we altijd de allerhoogste kwaliteitsnormen hanteren zodat u het beste resultaat en een maximaal rendement kunt behalen.

Nieuws en acties
Bij aankoop van een Colad BodyGuard een gratis ondershirt!

Een gratis elastisch en strak ondershirt bij aankoop van een Colad BodyGuard en bespaar €14,50! Lees snel verder voor meer informatie.

 Lees verder > >
Probleemloos lakimperfecties verwijderen met deze complete starters kit!
De INP Perfect Quality Set in een handig kunststof koffertje met alle benodigde tools voor het probleemloos verwijderen van lakimperfecties. Tijdelijk voordelig verkrijgbaar bij Vanesch Verf!  Lees verder > >
Begin het jaar goed met de HLS93 Spuitstandaard!

Nu extra voordelig verkrijgbaar bij Vanesch Verf tot eind februari!

 Lees verder > >
Let op: gewijzigde openingstijden rondom feestdagen
In verband met de komende feestdagen hanteren wij gewijzigde openingstijden in week 52 en week 1! Lees verder > >