Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk

Welkom bij Vanesch Verf
Vanesch Verf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier van autolakken en industriële lakken. We leveren uitsluitend topmerken: Cromax, Standox, De Beer, BICCS, Sestriere en Perfect Line; ons huismerk.

Als partner bieden we u optimale service, voor een maximaal rendement.
Ons doel is een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Door onder meer trainingen, technische ondersteuning en advies inzake magazijnmanagement. We investeren continu in optimalisering van onze service. We maken gebruik van een uniek en slim bestelsysteem. Ook bieden we een volledig ingerichte demowagen aan.

Voor ieder lak-vraagstuk zoeken we een passende oplossing, waarbij we altijd de allerhoogste kwaliteitsnormen hanteren zodat u het beste resultaat en een maximaal rendement kunt behalen.

Nieuws en acties
Teroson ruitverlijming actie!
Profiteer de aankomende twee maanden van diverse Teroson ruitverlijming toppers! Lees verder > >
Vanesch Verf Groep inruilweken!
Lever jouw oude spuitpistool of schuurmachine in en profiteer van inruilvoordeel op je nieuwe aankoop! Lees verder > >
Lancering van ons nieuwste product: Quick Start Clear Coat
Wij hebben een breed scala aan paint en non-paint producten waar we deze maand een nieuwe Clear Coat aan toevoegen. Deze 2-componenten sneldrogende blanke lak is te gebruiken voor deelreparatie en spotrepair toepassingen bij klein schadeherstel. Lees verder > >
Uitzonderlijke korting op 3M hardlopers!
Alleen tot en met 8 maart ontvangt u 15% extra korting op de meest gebruikte maskeerproducten van 3M. De deelnemende doelgroepen vind je hier. Lees verder > >